Tegninger

Vi er en fleksibel tegnestue. Om vi sammen begynder med et blankt papir, eller om I allerede selv har tegnet skitser til jeres drømmehus på en serviet eller på computeren, så sørger vi for, at jeres nye hus bliver virkeligt, som I ønsker det. Denne fleksibilitet betyder også, at vores eksempler kan vendes, drejes og bygges i både 1, 1½ og 2 etager.

Vi anbefaler og tilbyder et udvalg af moduler og materialer, som kan sættes sammen og placeres på alle tænkelige måder. Uden at prisen nødvendigvis bliver højere. Køkken, stue, badeværelse og alle de andre værelser er jo jeres rum – og derfor kan I naturligvis bestemme placering, indretning, materialevalg og meget mere.

Vi bidrager med konkret inspiration, råd, gode eksempler og professionel rådgivning. Når I bygger hus med os, er I gennem hele byggeprocessen tilknyttet den samme byggerådgiver og byggeleder. Byggerådgiveren hjælper, hvad enten I selv ønsker at bestemme hvor alle vægge, døre og vinduer skal placeres, eller om I ønsker at læne jer tilbage, og bare glæde jer til huset står færdigt. Og byggelederen styrer hele byggeprojektet og holder jer godt orienteret undervejs.

Få udarbejdet skitsetegninger baseret på familiens behov og budget

Når vi mødes første gang, taler vi om jeres drømme, forventninger, reelle behov og en eventuel økonomisk ramme. Hvad enten I har gjort jer mange eller få tanker på nuværende tidspunkt, hjælper vi jer med idéer, eksempler og gode råd.

Vælg størrelse, antal værelser og arkitektur

Størrelse og økonomi hænger sammen. Og husets arkitektur har også betydning for prisen. Men når det er sagt, er der næsten ingen grænser for, hvordan vi kan tegne jeres hus med netop det antal værelser og netop den stil og indretning, der passer til jer.

Tilpas tegninger og detaljeplan til dine nøjagtige ønsker

Når de første skitser foreligger, bliver det endnu nemmere at se mulighederne i det færdige hus. Og da vi har en portefølje af tegninger, kan vi vise jer masser af inspirerende eksempler.

Godkendelse af tegninger og byggeplan

Mens I kigger på tegningerne, kan I stort set ændre, udbygge, flytte og tilpasse, som I vil. Vi rådgiver jer om en række gode muligheder, men de endelige valg er jeres. Og først når I er helt tilfredse, påbegynder vi planlægningen af selve byggeriet.

Vælg materialer, farver og detaljer

Når I ved, hvordan husets arkitektur og indretning skal være, er det muligt at vælge materialer, farver m.m. på alle husets detaljer. Farven på mursten eller puds, tagsten, tagrender, vinduer, døre osv. Og først når vi er helt enige om, hvordan det endelige hus skal se ud, godkender I det tegningssæt håndværkerne skal bygge efter.

Klar til at starte byggeriet

Vores arkitekter og bygningskonstruktører har færdiggjort alle tegninger, og vi er klar til at tage det første spadestik, når I er klar og har godkendt den færdige aftale.

Mens der bygges, er det bare om at nyde synet fra sidelinjen.