Byggerådgivning

Projekteringen er en helt afgørende fase i et nyt byggeprojekt, idet du under projekteringen træffer en lang række valg, som byggeprojektets succes efterfølgende kommer til at hvile på. Det er en fase der har stor indflydelse på økonomien for projektet, og vi kan derfor hjælpe med, at komme så tæt på det beregnede budget som muligt.

Professionel byggerådgivning kan omfatte discipliner som udførelse af tilstandsvurderinger, gennemførsel af projektering og indhentning af tilbud fra leverandører – og ikke mindst omfatter det byggestyring i forbindelse med gennemførelsen af selve byggeprojektet.

Vi kan være med som rådgivere i den indledende proces – inden byggeriet starter, eller igennem hele forløbet.

  • Ønsker du kun rådgivning inden byggeriets start, klæder vi dig godt på, med planer for tid, økonomi, teknik, miljø m.v. Så er du godt rustet til at klare resten af processen selv, og du er altid velkommen til at konsultere os løbende, hvis der måtte være behov for det.
  • Hvis du ønsker at vi skal stå for hele processen, så overtager vi styringen, så snart de indledende møder og planlægning har fundet sted. Du vil i hele forløbet, blive opdateret om udviklingen.

Professionel styring og rådgivning af dit byggeri

SBMP tilbyder professionel rådgivning omkring dit byggeri. Vi udfører projektering af alle slags byggeprojekter.

Vi har erfaring med styring af både større og mindre byggeprojekter, og vi letter gerne presset på kundens skuldre, og varetager koordineringen mellem de forskellige håndværksgrupper.

Vi tilbyder alt fra tegning af nye projekter til diverse myndighedsansøgninger.